Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler beyninde, dürüşt çevre koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde nöbetlenmiş çelik ve demir bulunur.

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Hiç işkil namevcut ki yangın felaketi, sene ortamında gönül kaybına illet olan en kebir etmenler arasındadır. Yangın felaketi olabildiğince kesik bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem bile varlık kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle de şiddetli mimarida olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında gönül ve varlık kaybı enseış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Bununla alay malay hordaki kriterlere malik olan yerlerde tek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması akseptans edilir.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Özel yasa ve yönetmelikle esirgeme altına kurallara tam olarak intibak hazırlamak hem maddi hem de tinsel açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında alakalı kurumlar tarafından denetimler yapılır. Yangın merdivenleri;

Dirimsel örutubet haiz bu mevzuda kapı arayan alıcılar adi kapı sattığını sav eden kişilerle hakkındalaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede iktidarsız olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da pürüz olamayacaktır.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kazançlanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından arama edilen oluş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve esrar sızdırmaz özellikleri sarhoş olmak zorundadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar hayırlı ise buna bağlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra hediye arkaışını getirmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı Yangın Merdiveni Kapısı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page